Wind ZoNe ComunitY


Jocul Conteaza Restul Nu Ne Intereseaza


  Regulament Forum

  Distribuiţi

  Regulament Forum

  Mesaj Scris de |^Wind^| la data de Mier Mar 11, 2009 10:15 am

  [1]. NU FOLOSITI LIMBAJUL DE CHAT (exemplu: Yahoo! Messenger, mIRC, Msn Messenger, etc) si nu faceti OFFTOPIC in nesimtire!
  [2]. Folosirea cuvintelor sau inregistrarea cu nume obscene/jignitoare duce la restrictionarea accesului, stergerea contului, etc.
  [3]. Nu abuzati in nici un fel de acest forum. Nu vom ezita sa dam ban pe adresa IP.
  [4]. Este interzis orice atac la persoana. Discutati ideea, nu persoana !
  [5]. Reclama catre alte site-uri este interzisa. Este permisa o singura adresa (de exemplu: daca aveti un site personal, un server de Counter-Strike sau altceva asemanator) pe care o puteti adauga la semnatura ! In cazul reclamelor text nu aveti voie sa folositi alt font in afara de cel Normal.
  [6]. Nu folositi avatare mai mari decat dimensiunile impuse de forum ! (Dimensiunea maxima: 150x130
  [7]. Aveti voie sa folositi linkuri in topicuri (chiar daca acestea reprezinta reclama), atata timp cat sunt legate de subiectul care se discuta ! Nu aveti voie sa deschideti topicuri cu referire exacta la un site in scopul obtinerii de vizite, se considera reclama ! Deasemenea folosirea linkurilor in profilul dvs. (ex: CS Status) este considerat reclama !
  [8]. Nu folositi imagini in semnatura mai mari decat 550x120. Puteti folosi mai multe imagini care, toate sa nu depaseasca marimea impusa !
  [9]. Folositi CAUTAREA si apoi intrebati pentru ceva daca nu exista pe forum! Numele topicurilor create trebuie sa reflecte continutul subiectului pe care se discuta. Nu vor fi permise topicuri de genul: help, ajutor pls, cum fac, etc
  [10]. Abuzul in orice fel de folosirea mesajelor private va duce la sanctionare. In concluzie, vi se v-a lua dreptul de a mai trimite mesaje
  [11]. Fiecare Utilizator poate să înregistreze şi să folosească un singur cont. Înregistrarea şi folosirea de conturi multiple poate duce la o suspendare a tuturor conturilor.
  [12]. Fara linkuri/ adrese de filme porno.


  WARNINGS/Avertismente

  3 Avertismente = BAN pe forum pentru o anumita perioada de timp, in functie de gravitatea regulilor incalcate!
  1 Avertisment = 30 de zile

  SANCTIONAM DRASTIC INCALCAREA ACESTOR REGULI SI ORICE ABUZ CU BAN \ WARN !


  _________________
  Citeste Regulamentul Inainte De A Posta

   Subiecte similare

   -

   Acum este: Lun Dec 10, 2018 4:04 am